Inbakad fläskfilé med parmaskinka Recept från Zeta, som rekommenderar att göra den med kycklingfilé också. Servera gärna med blandade grönsaker rostade i ugnen och en fetaostcrème. Tillagningstid ca 1 timma. Till 4 personer: 70 gram prosciutto di parma (från Zeta) 600 gram putsad fläskfilé 2 msk Zeta crème av soltorkade tomater 100 g Zeta fetaost, smulad 1 kruka basilika (hela blad) ca 250 gram smördeg 1 uppvispat ägg olivolja (från Zeta) salt svartpeppar Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader Bryn fläskfilén runtom i olja ca 5 minuter Salta och peppra Täck en kösbänk med plastfolie (40x40 cm) Lägg ut skinkan omlott påplatsen och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och hela basilikablad. Lägg köttet ovanpå och rulla in köttet i skinkskivorna med hjälp av plastfolien, se till att den ligger tajt mot köttet Rulla ut smördegen på köksbänken, lossa försiktigt plastfolen från köttet och linda in den skinkrullade fläskfilén i smördegen. Pensla kanterna med det uppvispade ägget så att degen fäster ihop. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, skär snitt i smördegen och pensla med ägg. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter, kontrollera att köttet är genomstekt, gärna med en stektermometer. Låt köttet vila ca 10 minuter innan servering.