Grekisk kyckling Till 4 personer: 4 kycklingfiléer smör 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök 2 dl hönsbuljong 50 g grekisk feta ost 2 tsk oregano 2 tsk kinesisk soja 1 msk vetemjöl 2 dl matlagningsyoghurt 6-10 svarta oliver med kärna färsk oregano eller persilja pasta och bröd Gör så här: Bryn kycklingfiléerna i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Koka pastan enligt anvisningarna på paktetet. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en traktörpanna. Tillsätt buljong, mosad fetaost, oregano och soja. Rör ut mjölet i matlagningsyoghurten och rör ner i såsen. Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ungefär 10 minuter. Garnera med en smula fetaost, oliver och färsk oregano. Servera med pasta, lätt kokta grönsaker och bröd.