Snabb höstkyckling med viltsmak Till 4 personer: 4 kycklingfiléer smör 100 g färska champinioner vetemjöl 2 dl grädde 1 dl vatten 1½ msk viltfond 1 msk svartvinbärsgelé 5 enbär ½ msk timjan (+ lite till kryddning) 1 msk soja ½ kg potatis brocolli salt svartpeppar Gör så här: Klyfta potatisen. Lägg dem i en stor påse tillsammans med 1 tsk salt, lite timjan och 1 msk olja och göra runt tills oljan och kryddorna är väl utspridda. Tillaga i ugnen på 225°C i ca 30 min. Skär kycklingen i mindre bitar. Bryn dem i smöret i en stekpanna. Krydda med lite timjan, salt och peppar. Häll ner grädden och vattnet i en rejäl gryta. Lägg i gelé, enbär, viltfond, soja och timjan och koka upp och smaka av med salt och peppar. Lägg ner kycklingen och låt koka under lock i 10 min. Fräs under tiden champinjonerna och låt dem koka med det allra sista. Servera med lite kokt brocolli.