Ullas kyckling allt i ett Från: Allt om mat Till 4 personer: 4 kycklingfiléer (ej frysta) 4 medelstora tomater (~400 g) 8 små lökar (~150 g) 16 champinjoner (~250 g) eller 3 dl färska kantareller 1 zucchini (~200 g) 1 msk olja till plåten 1 tsk rosmarin Marinad: 3 msk olja 1½ msk kinesisk soja 1 stor vitlöksklyfta 3 krm salt 1½ krm peppar blandad vit och svart Gör så här: Sätt ugnen på 225°. Blanda allt till marinaden. Skölj kycklingen noga och dela i lagom stora bitar. Lägg kycklingdelarna i en bunke med marinaden. Blanda om. Halvera tomaterna. Skala lökarna, skölj och rensa svampen, skär zucchinin i cirka 15 mm breda skivor. Lägg kycklingen och grönsaker snyggt i en oljad långpanna. Pensla kycklingbitarna med marinaden och strö över rosmarinen. Sätt mitt i ugnen i cirka 30 minuter tills kycklingen fått fin färg. Ös någon gång. Servera med ris och en krispig grönsallad.