Vegetariska enchiladas med majssallad och yoghurtsås Till 4 personer: 2 msk neutral olja 1 frp. pulled oats (240g) 2 vitlöksklyftor ½ tsk salt 1 msk spiskummin 2 tsk + 1 msk oregano 1 tsk paprikapulver 1 frp. krossade tomater (390g) 1 frp. svarta bönor (190g) 1 frp. tortillabröd (8st) 150 g riven ost 2½ dl turkisk yoghurt 1 tsk honung ½ salladskål (500g) ½ gurka 200 g tomater 1 frp. majs (160g) 1 tsk vitvinsvinäger Gör så här: Sätt ugnen på 225° Hetta upp oljan i en traktörpanna. Fräs pulled oates. Pressa vitlöksklyftorna och blanda i spiskummin, paprikapulver, salt och 2 tsk av oreganon och stek på hög värme i 3min. Tillsätt de krossade tomaterna samt de avrunna svarta bönorna och låt puttra på medelhög värma i ytterligare 3 min. Fördela fyllningen på tortillabröden och rulla ihop och lägg med skarven ndedåt tätt i en ugnssäker form. Strö över osten och gratinera i ugnen i ca 15 min. Blanda yoghurten med 1 msk oregano, honung och 2 krm salt. Strimla salladskålen, tärna gurkan och tomaterna. Blanda med den avrunna majsen, oljan och vinägern. Krydda med ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar.