Tomatcrostini Till 4 personer: 1 burk krossade tomater 4 färska tomater 1 kruka färsk basilika ½ dl finhackad persilja 1 dl olivolja 2-3 klyftor vitlök ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 8 tunna skivor mozzarella 8 skivor vitt bröd, baguette eller dyl ev salt nymald svartpeppar 2 msk finhackad persilja Gör så här: Sila burktomaterna i durkslag. Tärna de färska tomaterna grovt. Blanda de färska och silade med hackad basilika och persilja. Skala och pressa vitlöken i olivoljan. Blanda hälften av vitlöksoljan med tomaterna. Krydda med salt och peppar. Sätt ugnen på 250 grader grill. Pensla ena sidan av bröden med vitlöksoljan och rosta dem gyllenbruna i ugnen. Lägg tomatröra ca 1½ msk på varje brödskiva. Täck med mozzarella och gratinera i ugn ca 10 min tills osten fått fin färg. Lägg två crostini på varje tallrik. Salta och peppra ovanpå och strö över lite finhackad basilika och persilja.